Χάρακας, ισόγειο διαμέρισμα 68 τμ ενοικιάζεται, 500 €
- €500
- €500
Περιγραφή
Επιπλωμένο και πλήρως εξοπλισμένο νεόδμητο ισόγειο δυάρι διαμέρισμα, με άνετη κουζινοσαλοτραπεζαρία, ένα ιδιαιτέρως ευρύχωρο υπνοδωμάτιο κι ένα ακόμη μικρότερο δωμάτιο που μπορεί να γίνει δεύτερο υπνοδωμάτιο ή αποθήκη. Διαθέτει ενεργειακό τζάκι, ηλιακό θερμοσίφωνα, ηλεκτρικά παντζούρια και ηλεκτρικές τέντες. Παρέχεται δωρεάν WI-FI.
Βρίσκεται σε απόσταση περπατήματος από τη δημοφιλή παραλία του Χάρακα. Έχει θέα προς τη θάλασσα από το κύριο υπνοδωμάτιο κι από τον κήπο.
Είναι ιδανική επιλογή για μόνιμη εξοχική κατοικία που θα σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τη φύση, τη θάλασσα, το πολυτελές θέρετρο του Χάρακα και όλες τις ομορφιές της νοτιοανατολικής Αττικής, όλο τον χρόνο, όχι μόνο τη σεζόν.
Διεύθυνση
Άνοιγμα στο Google Maps-
Πόλη: Λαύριο
-
Χώρα: Ελλάδα
Λεπτομέρειες
Updated on 20 Νοεμβρίου, 2023 at 2:45 μμ-
Κωδικός Ακινήτου PT2298
-
Τιμή €500
-
Εμβαδόν Ακινήτου 68 m2
-
Υπνοδωμάτια 2
-
Δωμάτια 3
-
Μπάνιο 1
-
Έτος Κατασκευής 2013
-
Τύπος Ακινήτου Διαμέρισμα
-
Κατάσταση Ακινήτου Ενοικίαση
Χαρακτηριστικά
Στοιχεία Επικοινωνίας
Δείτε τα ακίνητα- property





